Har alle rørleggere rørleggervakt?

Siden de fleste egentlig ikke tenker på rørleggerarbeid og rørleggere før de trenger en rørlegger, vet vi ikke engang de mest grunnleggende tingene om rørleggerarbeid og rørleggere. For eksempel vet de fleste av oss nok ikke engang om rørleggere vanligvis er på vakt eller ikke? Det er ingen feil vi ikke vet, men det korte svaret på det spørsmålet er dessverre nei, og det er noen gode grunner bak.

En ting du trenger å huske er at rørleggere er mennesker akkurat som deg og meg. Dette betyr at de har liv som de ønsker å leve, på samme måte som vi alle gjør. De vil ha litt tid på dagen som de kan ha for seg selv. De vil at litt tid på dagen skal gjøre noe de vil gjøre enn å måtte vente på noe som kanskje eller ikke kan skje.

Dette er ikke fordi de hater jobben sin eller hater å omgås mennesker. Dette er hovedsakelig fordi de ønsker å satse på aktiviteter foruten arbeid fordi det er andre ting i livet deres som gir dem oppfyllelse.

Rørleggervakt påvirker tiden med familien

En annen grunn til at de fleste rørleggere ikke vil være på vakt, er fordi de ønsker å tilbringe tid med familien. Igjen må det huskes at på slutten av dagen er rørleggere mennesker som oss andre. Som mennesker har de også sosiale behov der de leter etter mennesker å være sammen med og å ta vare på. Familien er den sosiale gruppen som de fleste av oss misligholder.

Hvis en rørlegger er på vakt selv når de ikke var på klokka, betyr det at de ikke kunne gjøre mange ting som de ellers kunne gjort når de er utenfor jobb. For eksempel er det rørleggere som elsker å campe med familiene sine. Noen ganger i helgene vil de derfor gjerne ta familien ut av byen for å dra på campingtur.

En rørlegger på vakt må alltid være klar for oppgavene

Imidlertid, hvis rørleggeren er på vakt, betyr dette at de må være klare til å starte et prosjekt på et øyeblikks varsel. Rørleggere vil ikke kunne dra på campingturer hvis du hele tiden må være klar til å ta deg en jobb som nettopp dukket opp. De vil ha langt færre alternativer på morsomme aktiviteter å gjøre med familiene sine hvis de er på vakt etter jobb.

Nå er det noen rørleggere som kan være villige til å være på vakt, selv om de allerede er ferdige med arbeidsdagen. Imidlertid pleier de fleste av disse rørleggerne å være single og nye i yrket. Dette betyr at de ikke har så mange sosiale forpliktelser, og at de ønsker å få mer erfaring. Etterhvert endrer dette på seg.

Selv om disse få rørleggerne sannsynligvis ikke vil være villige til å gjøre dette på lenge. Dette fordi de fleste av dem vil ha flere sosiale forpliktelser ganske snart og vil ha mye mindre sannsynlighet for å fortsatt være på vakt noen år fra nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *