Hva gjør du når rørene svikter midt på kvelden?

Mennesker er blitt veldig vant til å ha en lett og behagelig liv med minst mulig anstrengelser. I dag har vi dusj, toalett, vask og badekar. I springen har vi både varmt vann og godt drikkevann. Alt vi før måtte bruke krefter på å finne og tid på å samle, har vi nå tilgjengelig døgnet rundt.

Først og fremst er dette en utrolig utvikling. Vi lever i en veldig god og komfortabel tid, men det er ikke til å komme unna at denne nyere luksusen fører med seg problemer som ikke var særlig aktuelle før i tiden. Disse problemene er kanskje ikke like store som det å skulle finne rent drikkevann midt på natten for 1 000 år siden, men ingen ønsker å oppleve problemer med rørleggingen.

Likevel er dette helt uunngåelig. Det kan være snakk om småsaker som man lett fikser selv, men til tider vil alle oppleve at et rør sprekker eller at et toalett helt slutter å spyle. Disse situasjonene kan være ganske ubehagelige og ofte er vi ikke kvalifiserte nok til å fikse problemet selv. I slike situasjoner trenger vi en god rørlegger.

De aller fleste av oss klarer å slappe av dersom uhellet skjer i løpet av en vanlig arbeidsdag. En rørlegger må tilkalles med en gang, men dette er ikke et problem midt på dagen. I løpet av vanlige arbeidstider er alle sikret, men hva skal vi gjøre dersom røret sprekker sent på kveld mens familien sitter samlet foran TV?

Se for deg at alle er samlet på lørdagskvelden. Her har vi hele familien og underholdningen er på skjermen. Noen går for å ta seg et glass vann og plutselig står vannspruten i taket. Dette er ikke hverdagslige situasjoner, men det betyr bare at de oppleves enda verre når de først finner sted på en tid hvor rørleggere har stengt.

Døgnåpent i helgene

Heldigvis er det en ganske normal feiltakelse å tro at rørleggere følger helt vanlig arbeidsdager. Som alle vet så kan kjipe situasjoner finne sted når som helst. Derfor har de aller fleste rørleggere åpent til klokken 23 på hverdager og døgnåpent i helgene. Dette betyr at du kan få kvalifisert hjelp når som helst.

Disse tidene er basert på ideen om at hvem som helst kan oppleve et problem i hjemmet som bare kan løses av en god rørlegger. Disse problemene kan oppstå når som helst og venter aldri på vår tillatelse. Her har vi et tilbud som dekker behovet, ettersom de aller færreste ville ha bruk for en rørlegger midt på natta i hverdagen.

Men i helgene er ting ofte litt annerledes. I helgen slipper vi oss litt ekstra løs og vi er ofte oppe ganske mye lenger. I situasjoner hvor vi har folk på besøk, alkohol på bordet og solen for lengst har gått ned, kan ting av og til gå galt.

Her føles det alltid som om ting faller sammen i verst tenkelig tidspunkt. Dette er situasjoner hvor vi føler oss hjelpeløse, men nå vet du at du kan få god hjelp, til og med i denne situasjonen. De aller fleste rørleggere har døgnåpent i helger slik at kjedelige uhell som dette lett kan fikses.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *