Trenger du rørlegger i Drøbak eller Nesodden

Haster det, og du trenger rørlegger for en time siden? Da er vi klare for å rykke ut! Vi er profesjonelle på døgnservice. Vår rørleggervakt er klar for oppdrag 24/7 alle dager hele uken! Ikke nøl med å ringe. Spesielt hvis det er lekkasje! da er det viktig at rørlegger for kommet ut så fort som mulig for å stoppe lekkasjen så det ikke skal påføre konstruksjonen mer skade en nødvendig. Vi er også godt utrustet til å åpne tette avløp. Ring vår rørleggervakt hvis du har behov for profesjonell hjelp.

Litt om bedriften

OR – Rørleggerbedrift er en bedrift som tar på seg alle type rørlegger oppdrag. Vår spesialitet er service innen varme og alt innenfor bolig. Vi har erfarende rørleggere som har arbeidet lenge i faget og  kjenner til de forskjellige rør systemene som har blitt levert gjennom de siste 60 årene. hvis du skal bytte klosett eller servant, armaturer eller andre ting man kan forbinde med rørlegging, er dette noe vi gjør daglig. Derfor har vi også gode rutiner på dette og kan derfor gi konkurransedyktige priser. Våre servicebiler er godt utrustet med deler rør og verktøy. Vi søker hele tiden å utvikle oss for å gi kunden en bedre opplevelse ved vår utførelse.

Hva skal du gjøre hvis oppstår problemer med rørene

Hvis du får en lekkasje, så er det veldig viktig at rørlegger blir kontaktet så fort det lar seg gjøre. en lekkasje kan utvikle seg og bli langt være på kort stund. Dette gjelder spesielt hvis rørene har noen form for bevegelse på seg. Derfor anbefaler vi deg at du ringer rørlegger for å høre hva som eventuelt kan gjøres. Uansett må rørleggeren ut på plassen for å fikse problemet, men om vi må rykke ut umiddelbart er ikke sikkert. Derfor gjør deg sikker å ta en telefon

En man som holder en rørdel

Søker du rørlegger et annet sted? trykk da på plassen du ønsker under.

Se anmeldelsene andre gir oss på google min bedrift.