Haster det? Rørleggervakt Son og Vestby

24/7 alle dager 

Har du:

  • Vannlekkasje
  • Sprukne rør
  • Tette rør
  • Tett do
  • Ødelagte kraner
  • Noe annet?

Ring oss – vi ordner det meste!

 

 

Litt om OR – Rørleggerbedrift (Oslo Rørleggervakt AS)

OR – Rørleggerbedrift har lang erfaring innenfor VVS (Vann varme/ventilasjon og sanitær) bransjen. Våre rørleggere er Dyktige og presise. Vi får jobben gjort til avtalt tid. Vi er godt utrustet til våre oppdrag, og er klare for å hjelpe deg. 

Hvilke oppdrag tar OR – Rørleggerbedrift

OR – Rørleggerbedrift tar på seg både store og små oppdrag. Vi har gode samarbeidspartnere innenfor elektro flis legging og snekring. Vi har også et godt samarbeid med graver, så vi kan ta på oss reparasjon av lekkasjer under bakken samt rør-fornying i grunn. Hvis du har mindre oppdrag som lekkasje, tett avløp, dårlig trykk, dårlig vannkvalitet, utstyr eller baderomsmøbler som er ødelagt eller andre mindre problemer, så er våre rørleggere ekstra godt utrustet for å ta på seg slike oppdrag og kan stille opp på meget kort varsel. Vi fremstår som et kvalitet selskap ovenfor våre kunder ved å alltid være tilgjengelig på telefon.

Hva er fremgangsmåten ved nødutrykning

Vår rørleggervakt  står klar til alle tider for å hjelpe deg hvis du har en lekkasje i ditt bygg, hus/leilighet. Rørleggeren får fikset lekkasjen provisorisk eller fullstendig. Om lekkasjen blir fikset provisorisk så er dette fordi rørleggeren ikke har tilgang til grossist. (f.eks hvis det er etter fire, da er grossisten stengt) Da vil rørlegger komme tilbake dagen etter for å fullføre jobben.

Litt om utrykning tid

Hvis du har behov for rørleggervakt i Son eller Vestby, så har vår rørleggervakt 30-60min utrykningstid fra du ringer til vi er på plassen. Om det over all formodning skulle ta lengre tid, blir du varslet om dette! Vi kan aldri vite om det er kø eller snøstorm eller noe annet som står i vegen for oss, så vi kan ikke si med 100% sikkerhet at vi klarer å komme innen tidsrammen. Men som sakt vi vil varsle deg om det skulle skje noe på veien til deg.

Hvis du har behov for rørleggervakt andre steder, så klikk bare på området du ønsker unner.

To rørleggere som stå i et baderom med verktøy i hendene

Se hvilken tilbakemeldinger kundene våre gir oss her.